viernes, 4 de mayo de 2007

DIA SOLIDARI A JOAN XXIII



Pots participar activament el 16 de maig portant objectes per el Mercat Solidari. Amb la teva col·laboració ajudem a una millor dotació de l'escola de GUARJILA, El Salvador.

Dimecres 16 de maig, DIA SOLIDARI:

Esmorzar: organitzat per alumnes de Cicles i Batxillerat, i destinat a alumnes d'aquestes etapes i personal de l'escola. De 10 a 11 del matí (pati).

Mercat: organitzat per alumnes de 4t ESO. Recullen objectes que a casa no tenen ús i que poden ser útils per altres. Poden ser objectes de regal, bijuteria, de vestir, parament de la llar, de cuina, etc. De 16 a 19 hores al pati.

Berenar: organitzat per alumnes de Cicles de la tarda i destinat a tothom, pares i mares inclosos. De 17 a 19 hores al pati.

L'objectiu del dia és que tothom, alumnes, professorat, personal, pares, mares i familiars amb un petit gest sumem esforços per què els nens i nenes de Guarjila tinguin una escola millor. Per exemple, disposar de finestres a les aules o d'un fals sostre que les faci més habitables. La quantitat de diners que es reculli anirà íntegrament a El Salvador amb el grup de voluntaris que passen el mes d'agost col·laborant.



"ARA ÉS EL MOMENT DE... ser solidari"

No hay comentarios: