martes, 24 de abril de 2007

UNA DIADA DE SANT JORDI PLENA D'ACTIVITATS

Ja ha passat Sant Jordi 2007. Ahir vam viure una jornada plena d'actes i activitats.

A primera hora vam fer classe normal, bé, tampoc gaire normal, perquè la classe la van interrompre els companys que feien lliurament de les roses solidàries. El nostre grup no va rebre tantes com l'any passat i només Irene i Claudia en van tenir la seva. De 9h25 fins les 10h15 vam llegir uns escrits que ens van servir per participar en el sortegi d'un llibre i una rosa. El llibre va ser per Elisabeth i la rosa per Rubén.

Un cop tornats del pati vam escriure unes recomanacions de llibres, discos, pel·lícules o còmics a unes escates que juntes van omplir el dibuix d'un drac al passadís. El passadís estava ple d'activitat: alumnes omplint el drac, fent murals, dibuixos...

Per acabar el matí vam anar tots plegats a la parròquia per viure el lliurament de premis. Les actuacions d'aquest any han estat totes molt bones, com la d'en Guillermo Cámbara, de 2n B, que va tocar a la guitarra elèctrica una peça dels Beatles. La nostra classe ha rebut enguany alguns premis: el segon premi de narrativa ha estat per Rubén Martínez, el primer de narrativa per Irene Fernández i el primer de fotografia per en David Pinilla.

Les dues hores de la tarda van passar volant fent els tallers. El ping-pong, la bijuteria i el karaoke ja no tenen secrets per alguns alumnes de 2n D.



En David Pinilla rep el premi a la millor fotografia de mans de Francesc Moreno. Amb ell, Laura Gracía, segon premi.

En Rubén Martínez (samarreta vermella) rep un dels segons premis de narrativa de mans de Pablo Rivero. Amb ell Daniel Granados (2n C), Daniel Álvarez (2n A) i Guillermo Cámbara (2n B).


Irene Fernández, al centre, rep un dels primers premis de narrativa. Amb ella Andrea Graña (2n C), Irene León (2n A) i Alejandro Latorre (2n B).

Moltes gràcies a tots els companys i companyes que ens van fer disfrutar de les seves actuacions!


Aviat penjarem més fotos i cròniques d'aquest trepidant SANT JORDI 2007!


Cool Slideshows

2 comentarios:

Anónimo dijo...

carmen;
n soy de 2 C..
soy d 2 A
=)


ireneeee

Anónimo dijo...

¡Ooops!

Es verdad. Vaya fallo que tuve... Perdón.