viernes, 30 de marzo de 2007

L'ENGLISH WEEK S'ENS ACABA

Aquesta tarda donarem per acabada la nostra English Week. Després de cinc dies amb moltíssimes activitats i experiències els profes i els alumnes ens mereixem unes bones vacances.

A la tornada farem resum, explicarem records i farem valoracions. La vostra professora us pot avançar que es sent molt orgullosa de tots els seus alumnes: els que s'han quedat a l'Hospitalet i els que han marxat a Santa Susanna. Tots heu demostrat que es pot disfrutar d'allò més en companyia dels amics i demostrar una actitud inmillorable.

Nois i noies de 2n ESO D: FELICITATS I BONES VACANCES!

jueves, 29 de marzo de 2007

PETITA CRÒNICA DEL CRÈDIT DE SÍNTESI A L'ESCOLA

En David Pinilla ens ha fet un diari del Crèdit per penjar-lo al blog. Aqui teniu un petit resum del que aquests dies han donat de si:



Dilluns 26 de març del 2007


Avui hem anat a Barcelona, a veure coses antigues, com la catedral de Barcelona,l’església de Santa Anna, o la capella de Santa Llúcia. Ens hem cansat de caminar, però hem aconseguit aguantar. Hi havia edificis molt ben fets. Les finestres eren impressionants, com per exemple aquesta:



Finestra a l’església de Santa Anna.



Hi havia moltes coses diverses, Romàniques, gòtiques, etc.

Ha estat entretingut, per la tarda hem vingut a ordinadors.




Dimarts 27 de març de 2007

Abans de sortir a fer una gimcana en anglès per l’Hospitalet hem fet unes traduccions, hem preparat el recorregut, i hem anat al pati, després hem anat a fer la gimcana per l’Hospitalet.

Hem caminat per TOT L’Hospitalet, i hem vist moltes coses.



Dimecres 28 de març de 2007

Avui hem anat al Canal Olímpic de Catalunya, on hem fet un passeig amb canoa, després hem tingut temps lliure, on hem pogut alquilar una bici o cotxet amb pedals. Després hem anat a fer una activitat de tir amb arc.



Tot això ha estat una aventura, perquè plovia, al final ens hem fet unes fotos i mentre esperàvem l’autobús, hem jugat al mocador.


Dijous 29 de març de 2007

Avui hem anat a dibuixar l’Ermita de Bellvitge, després d’una bona estona hem tornat al cole per anar al pati. Després hem tingut una hora per a acabar el dibuix, després hem anat a l’aula d’ordinadors per a acabar-ho tot.



EL CANAL OLÍMPIC HA ESTAT UN ÈXIT!

Ahir dimecres, malgrat que la climatologia no va ajudar gaire, els alumnes que s'han quedat a fer el crèdit de síntesis a l'escola van gaudir d'una activitat més esportiva.

Al Canal Olímpic de Castelldefels van fer tir amb arc, canoa i van llogar carts i bicicletes.

Estem esperant cròniques de primera ma i fotos de les activitats.

DARRERES NOTÍCIES DE L'ENGLISH WEEK!

L'alumne més "bailongo", en Cristian!!

Els alumnes que estan realitzant el crèdit de síntesis a Santa Susanna no paren un minut. Quan no estan fent escalada, hípica, jocs a la platja, danses irlandeses o enviant dessitjos al mar, juguen a tennis, ping-pong o ballen al seu temps lliure.

Aquests nois i noies tenen energies de sobres!

Continuarem informant!


Una de les estones de relax, aqui Irene, Aarón i Claudia.


El ping-pong, una de les activitats preferides durant el temps lliure.




Els jocs a la platja: una forma de no passar-hi fred!


En Dani practicant el seu anglès.


David, Ricard i Álex ens dediquen un somriure...

...Rubén, les dues Irene i Cristina també.

Three "exhausted teachers"!

miércoles, 14 de marzo de 2007

AVIAT TORNAREM A MARXAR!

Ja queda menys de dues setmanes per tornar a fer els Crèdits de Síntesis. Aquest any tenim dues opcions: una part de la classe marxa a fer una English Week a Santa Susanna i l'altra es queda a l'escola.

Tots estan ja esperant el moment de trencar amb la rutina de les classes i fer activitats diferents.