viernes, 17 de noviembre de 2006

ARA TOCA FER PIZZES!


Aquest matí ens tocava una activitat ben diferent. Des del Departament de Tecnologia ens han preparat una sortida que tenia sorpresa.

Hem anat a un Telepizza. A fer què? Ara ho expliquem!

Primer ens han explicat els orígens d'aquest deliciós àpat. Prové de la ciutat de Nàpols i originàriament era el dinar diari dels treballadors. Després ens han explicat l'arribada de la pizza a Espanya, gràcies als inmigrants italians que ens la van fer provar. Finalment ens han explicat com és l'empresa i quin és el procés de fabricació de les seves pizzes.

I com hem acabat l'activitat? Doncs fent pizzes nosaltres mateixos i menjant-les! Una sortida deliciosa de debò!

Rosalia: l'artista enlairant pizzes!


Posar el tomàquet bé és molt important. Però sembla que les alumnes tenen més traça que la tutora.


Qui diu que els nois d'aquesta classe no són bons cuiners?

ADOLESCÈNCIA I ALCOHOL

Aquesta setmana, des del Departament d'Orientació ens han proposat d'aturar-nos a pensar sobre els riscos del consum abussiu de l'alcohol.

La Fundación Alcohol y Sociedad ens ha fet dues xerrades amb les quals ens ha informat dels riscos de l'alcohol en els adolescents, una de manera teòrica (tot i que molt entretinguda) i una altre pràctica, amb dinàmiques i jocs força divertits.

La resposta de la classe ha estat molt bona, amb aportacions de qualitat i amb una gran participació.

16 D'OCTUBRE DE 2006. SORTIDA TUTORIAL A CANET DE MAR.



El passat 16 d'octubre el nou curs 2n d'ESO D va realitzar una sortida per inaugurar el nou curs escolar.

El dia va ser fantàstic i vam poder aprofitar per jugar una bona estona a la platja, que estava semi deserta abans de que arribéssim els quatre cursos de 2n.

Després vam fer un dinar col·lectiu a la casa de colònies llogada per a l'ocasió i per finalitzar unes fotos de les classes.